ABN AMRO MeesPierson


 Wij heten de relaties van ABN AMRO Mees Pierson van harte welkom op onze site. Swissdigital Design is verheugd dat u interesse toont in onze innovatieve producten.

Profiteer daarom vandaag nog van dit unieke aanbod. Nu voor al uw waardevolle eigendommen een ‘Finder’ die werkt op het Apple ‘Zoek Mijn’ Netwerk. Stop de Finder in uw tas, koffer, auto of andere waardevolle eigendommen en lokaliseer deze op ieder gewenst moment.

Koop er drie, ontvang er vier!

Vul op de productpagina het aantal (4) in en gebruik de code "MeesPierson" om deze actie te activeren. Heel veel succes met uw Swissdigital Finders!

Traceer je eigendommen op eenvoudige en veilige wijze

Swissdigital Design tassen en trolleys zijn uitgerust met het Finder systeem. Dit helpt om de tas eenvoudig te vinden via het Apple ‘Zoek Mijn’ Netwerk, dat bestaat uit bijna 1 miljard Apple apparaten. Gebruik de ‘Zoek Mijn’ app op iPhone, iPad of Mac om via de kaart te zien waar het object zich bevindt. De app hoeft niet te worden gedownload, de standaard geïnstalleerde Apple app wordt hiervoor gebruikt. Speel het luidste alarm van >120dB af of gebruik het blauwe LED licht in het logo om de tas te lokaliseren. Of gebruik de ‘Lost Mode’ om andere iPhone-gebruikers te vragen om een notificatie te sturen wanneer de tas wordt gevonden.

Gebruik het alarm

Soms is het handiger om een luid alarm te horen wanneer je probeert je eigendommen te vinden.  Met een alarm van >120dB heeft Swissdigital Design duidelijk het luidste alarm in de markt.

 

Met felblauw LED licht

Wanneer de tas gevonden moet worden in het donker, gebruik dan het blauwe LED licht dat door het logo schijnt. Of gebruik het felblauwe licht in de Finder aan de sleutelhanger.